Kabar Perusahaan

  • Karakteristik lan Aplikasi saka Chain Drive

    Chain drive belongs kanggo meshing drive karo bagean fleksibel penengah, kang wis sawetara karakteristik saka pindah lan sabuk drive. Dibandhingake karo gear drive, chain drive nduweni syarat sing luwih murah kanggo manufaktur lan akurasi instalasi, kondisi stres sing luwih apik saka untu sprocket, bufferin tartamtu ...
    Waca liyane

Tuku saiki...

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.