Babagan Kita

Pambuka perusahaan

perusahaan kita Wuxi TongbaoInternational Co., Ltd. dumunung ing Jiangsu, --- Delta Kali Yangtze, pesisir wétan Cina daratan, iku salah siji saka partners sistem ngaturaken materi anjog lan suku cadang conveyor kaya chain pabrikan ing China.

Madeg ing taun 1997, kita minangka pabrikan profesional lan diekspor fokus ing desain, pangembangan lan produksi kabeh bantalan, roller, bagean chain conveyor lan sabuk conveyor. saka pasar kabeh ndonya.Tongbao wis nglakoni kanggo dadi supplier solusi transmisi otomatis lengkap paling profesional lan partner strategis paling apik ing industri ngaturaken materi, Kangge kita ngupaya dadi navigator ing lapangan iki.

Nganti saiki, kita duwe luwih saka 90 mesin lan peralatan utama, lan luwih saka 20 peralatan tes.

Daftar Peralatan Utama

Ora. Jeneng peralatan produksi utama Qty Ora. Jeneng piranti deteksi kunci Qty
1 Mesin Finishing Super Otomatis 15 9 Penggilingan gantry, penggilingan universal 1
2 Mesin Gringding Internal Otomatis 9 10 Hot Forging Line 1
3 mesin grinding centerless 4 11 Cold Forging Line 1
4 Mesin Grinding Raceway Otomatis 16 12 Terus-terusan push wadhah annealing tungku 1
5 mesin bubut CNC 22 13 tungku hardening 3
6 Pusat Proses 3 14 Produksi injeksi lin 2
7 mesin hobbing gear 5 15 Mesin Las Otomatis Kab 5
8 gear shaper 4

Dhaptar Peralatan Tes Kunci

Ora. Jeneng piranti deteksi kunci Qty Ora. Jeneng piranti deteksi kunci Qty
1 Spektrometer 1 9 Detektor Cacat Ultrasonik 1
2 3D Measuring Tester 1 10 Pemisahan Cerdas Non-Ngrusak 1
3 Proyek 2 set 2 11 Rockwell Hardness saka Kabeh TH320 5
4 Test Machine Kanggo Tensile lan Strength 2 12 Mesin Uji Bulat 1
5 Bearing Life Tester 1 13 Salt Spray Tester 1
6 Mikroskop Metalografi 2 14 Welding Seam Testing Machine 1
7 Mesin Tes Magnetik 1 15 Mikrometer lan Gauge Akeh set
8 Detektor Bubuk Magnetik Fluoresensi 1 16 Tester Ketebalan Coating 1

Kita duwe hak impor lan ekspor dhukungan mandiri, lan wilayah pasar kalebu Eropa, Amerika, Korea Selatan, Rusia, Afrika lan negara lan wilayah liyane, nampa umpan balik lan pujian positif. We are looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan!


Tuku saiki...

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.