Plus One Net Zero

Napa kita milih kelestarian

Kita wis nggarap masalah iklim sajrone pirang-pirang taun. Kita duwe rekaman trek sing wis kabukten, lan kita yakin bakal nggayuh tujuan iklim:
- Ing taun 2030, kabeh fasilitas produksi kita bakal duwe emisi gas omah kaca nol.
- Ing taun 2050, rantai pasokan lengkap, saka bahan nganti pangiriman produk lan solusi, bakal dadi nol net.
Lan target lan ukuran jangka menengah khusus sing ditetepake selaras karo target 1.5 derajat Celcius Sasaran awal Peta Jalan Keberlanjutan sing digayuh.

Produk Range

Bantalan, bagean chain conveyor, sabuk conveyor

Babagan Tong Bao

Perusahaan kami Wuxi Tongbao International Co., Ltd. dumunung ing Jiangsu, - Delta Kali Yangtze, pesisir wétan daratan Cina, iku salah siji saka partners sistem conveyor materi anjog lan spare parts conveyor kaya rentengan Produsèn ing China.

Tuku saiki...

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.