Kabar

  • Transmisi Mekanik Ing Mode Transmisi Peralatan Mekanik

    Transmisi mekanik dipérang dadi transmisi gear, transmisi rod gulung turbin, transmisi sabuk, transmisi rantai lan sepur gear. 1. Transmisi Gear Transmisi gear minangka wangun transmisi sing paling akeh digunakake ing transmisi mekanik. Transmisi kasebut luwih akurat, ...
    Waca liyane
  • Apa Bedane Antarane Sinkronisasi Sabuk Drive lan Chain Drive?

    Apa prabédan antarane drive sabuk sinkron lan chain drive? Ing mripate wong akeh, kayane ora ana bedane, yaiku salah pandang. Anggere kita mirsani kanthi teliti, kita bisa ndeleng prabédan. Sabuk drive sinkron duwe kaluwihan luwih akeh tinimbang drive chain. Sinkronisasi...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan Aplikasi saka Chain Drive

    Chain drive belongs kanggo meshing drive karo bagean fleksibel penengah, kang wis sawetara karakteristik saka pindah lan sabuk drive. Dibandhingake karo gear drive, chain drive nduweni syarat sing luwih murah kanggo manufaktur lan akurasi instalasi, kondisi stres sing luwih apik saka untu sprocket, bufferin tartamtu ...
    Waca liyane

Tuku saiki...

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita.