Kabar

  • Kepiye cara nyegah karat bantalan?

    Sajrone produksi, panyebab karat bantalan kalebu: 1. Kelembapan: Jumlah kelembapan ing udara duweni pengaruh gedhe marang tingkat korosi bantalan.Ing asor kritis, tingkat karat logam banget alon.Sawise kelembapan ngluwihi kelembapan kritis ...
    Waca liyane
  • Kedatangan Anyar: Aluminium 6061-T6 / LY12-T4 Grooved Bail Rod kanggo Gantungan Bar

    Aplikasi: Gantungan Bar, DY HC TUBE FEEDER Bahan: Aluminium 6061-T6/LY12-T4 Yen sampeyan pengin rincian liyane, takon salesman kita.
    Waca liyane
  • Carane ndawakake umur layanan saka bantalan

    Saliyane produksi, panggunaan bantalan sing bener ing panyimpenan, instalasi, mrikso, disassembly, pangopènan, pelumasan lan aspèk liya uga mbantu kanggo ngluwihi umur bantalan, nyuda biaya produksi lan nambah efisiensi produksi.1. Panyimpenan Kaping pisanan, kudu disimpen ing ...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan

    Apa sampeyan bisa mriksa inventaris lan gawe serep kargo lengkap ing wektu? Pabrik kita bakal njupuk liburan Spring Festival wiwit 14 Januari nganti 5 Februari.19 Januari - 27 Januari minangka preian kantor.Yen sampeyan duwe syarat pesen, saiki utawa sawise liburan, mangga komunikasi ...
    Waca liyane
  • Sugeng Natal!

    TongBao kanthi tulus ngaturake sugeng Natal lan Taun Anyar sing makmur.
    Waca liyane
  • Bedane antarane gear lan sprocket

    1. Struktur sing beda-beda Gir minangka wangun untu sing involute.Transmisi kasebut diwujudake kanthi meshing untu saka rong gigi.Sprocket minangka wangun untu "telung busur lan siji garis lurus", sing didorong dening ranté.2. Fungsi beda Gear bisa mujudake transmisi antarane ...
    Waca liyane
  • Napa milih CNC Machining?

    Kaluwihan saka mesin CNC: Jumlah perkakas wis suda banget, lan perkakas Komplek ora dibutuhake kanggo Processing bagean karo wangun Komplek.Yen sampeyan pengin ngganti wujud lan ukuran bagean, sampeyan mung kudu mod...
    Waca liyane
  • A Sawetara Tips kanggo Gunakake Conveyor Chain

    Pangopènan chain sing bener bisa ngirit biaya luwih akeh.Kene sawetara saran: 1. Ajeg mriksa apa joints instalasi lan ngawut-awut saka chain conveyor wis fastened.Ing kasus longgar, tangani langsung ...
    Waca liyane
  • Trailer Black Friday

    Trailer Black Friday

    Sawise Setaun Cukup Ana akeh produk ing diskon sing akeh Ing Black Friday Week Only Apa sampeyan wis nggawe dhaptar sampeyan?Obah!Obah!Obah!
    Waca liyane
  • Promosi Halloween isih ditindakake

    Promosi Halloween wis tekan klimaks Kanthi rega diskon ganda, sawetara wong wis entuk apa sing dikarepake Apa sampeyan cemburu?Aja ragu-ragu Kirim pitakon sampeyan saiki!
    Waca liyane
  • Kualitas utawa Kuantitas?

    Kowe seneng sing endi?TongBao milih kualitas.Titik kunci yaiku kualitas, sing ora bisa mengaruhi perakitan lan panggunaan pelanggan, kalebu umur layanan lan kekuatan tarik.Aku bisa nampa keluwihan utawa kurang jumlah.Nanging "masalah kualitas" ora bisa ditindakake, mula aku kudu ...
    Waca liyane
  • Halloween Big Sales

    Apa sampeyan pengin mbuwang luwih murah, tuku luwih akeh?Kepiye babagan Diskon Ganda?Iki Halloween, dudu Dina April Mop.Iku ora trick.Kualitas produk sampeyan bakal dijamin dening ISO 9001. Kirimi wae...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Tuku saiki...

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita.